Stupid Answers for Stupid Questions

1. Someone calls you at 2am in
the
night and
ask you “are you sleeping?”
Ans: no, I’m picking beans.
2. You’re making out with a girl
then you start
pulling her pants then she asks;
what are you
trying to do?
Ans: I want to wash them for you
3. They see you coming out of
the
bathroom,
wet; ”did you just have a bath?”
Ans: no, I fell into the toilet bowl
4. You standing right in front of
the
elevator
on the ground floor going to
your
office, yet
they ask; ”going up?”
Ans: no, I’m waiting for my office
to
come
down and get me!
5. Your boyfriend comes home
with
a bunch
of flowers and you still asks him;
”are those
flowers?”
Ans: no baby, they’re carrots!
6. You’re in the queue at the
cinema
to buy
tickets, a friend see’s you and
ask;
”what are
you doing here?”
Ans: I’m here to pay my school
fees!
7. When people see you lying
down
with your
eyes closed, they still ask; ”are
you
sleeping?”
Ans: No! I’m practicing to die.
8. You went to a restaurant n the
waiter asks
you: ”Plz can I get you a table?”
Ans: No. I’m here to eat on the
floor.

Advertisements

Posted on April 16, 2013, in Media. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: